2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Eski başkanın oğlu çöpler içinde öldü

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nin eski belediye başkanlarından merhum Musa Uzel'in oğlu Naci Uzel, tek başına yatalak olarak yaşadığı kapısız ve camsız virane binada ölü bulundu. 

Geçtiğimiz aylarda kangren olan bir bacağının kesilmesi üzerine, kapısı ve penceresi olmayan metruk bir harabede, nemli bir sünger üzerinde aylardır yatalak ve aç olarak yaşayan Naci Uzel, basında çıkan haberlere rağmen kendisine sahip çıkılmayınca, hayatını kaybetti. Eski belediye başkanının oğlu Uzel, soğuğa, açlığa ve terk edilmişliğe daha fazla dayanamadı. 

Kapısı, penceresi bile olmayan ve adeta çöplüğü andıran binada 1 yıldır yaşamaya çalışan, geçmiş yılların protokol adamı Uzel'in ölümü, ilçe halkını üzdü. Uzel'in cesedi devlet hastanesi morguna gönderildi. 

Vatandaşlar, belediyeye bir hayırsever tarafından barınma evi yapılması için arsa bağışlandığını, ancak aradan geçen uzun zamana kadar hiç bir ilerleme olmadığınını söyledi. İlçede buna benzer başka kimsesiz insanlar da olduğunu hatırlatan vatandaşlar, bu hazin manzaraya belediyenin ve diğer ilgili mercilerin artık son vermesini istedi. 
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2006 Cumartesi 13:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?