6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Eski Meclis Üyesi korkuttu

ESKİ MECLİS ÜYESİ SELÇUK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Orhangazi Belediye Meclisi’nin eski üyelerinden Bülent Akın Selçuk kalp krizi geçirdi.

Bülent Akın Selçuk sevenlerini korkuttu. Dün sabah evindeyken aniden rahatsızlanan Selçuk, eşi tarafından özel bir araçla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne getirildi.

 Kalp krizi geçirdiği sanılan Selçuk’a ilk müdahale Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapıldı. Kısa sürede şuuru yerine gelen Selçuk’un kontrol için Bursa Acıbadem Hastanesi’ne sevki istendi. Devlet Hastanesi’nde 112 ambulansında doktor olmadığı için Gemlik’ten ambulans beklenirken, yakınları bu duruma tepki gösterdi.

Bülent Akın Selçuk’un kalp krizi geçirdiğini duyan yakınları hastaneye akın ederken, Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar da Selçuk’u yalnız bırakmadı. Selçuk’un hastanede tedavisinin sürdüğü sırada yakınları dışarıda göz yaşlarına hakim olmadı. Selçuk, Devlet Hastanesi’ne getirildikten yaklaşık 2 saat sonra Acıbadem'e sevk edilebildi. Selçuk'a Acıbadem Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından anjiyo yapılıp stent takıldığı kaydedildi. Selçuk 2009 yılında da kalp rahatsızlığından dolayı aynı hastanede uzun süre tedavi görmüştü.

ESKİ MECLİS ÜYESİ SELÇUK KALP KRİZİ GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 14:38:03
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 14:47:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?