2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Eski vekil Kadir Güçlü toprağa verildi

İnegöl ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden eski DYP Bursa Milletvekili Kadri Güçlü, bugün düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verildi.


Yıllarca siyasetin içinde bulunan 19. Dönem DYP Bursa Milletvekili Kadri Güçlü (66), son yolculuğuna uğurlandı.

Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi'nde (DYP) yıllarca çeşitli kademelerde hizmet veren, Organize Sanayi Bölgesi'nin kurucularından Kadri Güçlü, cumartesi günü Kültürpark'ta yaptığı yürüyüşün ardından otomobiliyle eve dönerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 3 çocuk babası Kadri Güçlü, ikindi namazına müteakip İshak Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından İnegöl Hastane Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Cenaze törenine AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Üsküdar Kaymakamı Erdoğan Bektaş, eski Milli Eğitim ve Milli Savunma Bakanı Turhan Tayan ile çok sayıda siyasi temsilci ve vatandaş katıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2007 Pazar 23:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan şimşek IP: 88.231.135.xxx Tarih : 6.08.2007 17:18:04
Saygıdeğer Kadri Güçlü'yü yani Kadri dayımızın vefat haberini yaşadığım antalyada öğrenmenin üzüntüsü içerisindeyim.. O sadece bir milletvekili değil inegölde yaşayan herkesin dayısı, ağabeyi idi. ALLAH tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına en derin taziyelerimi sunuyorum.. ALLAH nur içinde yatırsın..