3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Esnafa 0 faizli kredi müjdesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) sıfır faizli kredilerini esnafa açacak yasal düzenlemenin nisan ayı itibarıyla TBMM gündemine geleceğini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, partisinin Osmangazi ilçesindeki sevgi yürüyüşüne katıldı. Bursa'nın en işlek yerlerinden olan Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek sorunlara kulak veren Bakan Çelik, esnafa çözüm yolları ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Çelik, esnafın kendisini çok güzel karşıladığını belirterek, "İnşallah nisan ayı itibarıyla KOSGEB'in sıfır faizli kredilerini esnafa açacak yasal düzenleme TBMM'nin gündemine
gelecek. Sanayi ve Ticaret Bakanlığımız hemen nisan ayında çıkaracak ve o destekle esnafımızın problemleri veya kredi talepleri çok ciddi anlamda çözülmüş olacak'' dedi.

BAKAN ÇELİK'TEN FARUK ÇELİK'E ZİYARET
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Cumhuriyet Caddesi'ndeki ziyaretleri sırasında bir mağazaya girdiğinde 26 yaşındaki işletme sahibi Faruk Çelik ile karşılaştı. Bu duruma şaşıran Bakan Çelik, "O kadar çok soyadı Çelik olan var ki, herkes, 'Akraban mı?' diye soruyor. Zaman zaman ben de sıkıntı yaşıyorum" dedi. Adaşıyla kısa süreli sohbet eden Bakan Çelik, hayırlı işler temennisinde bulunarak ayrıldı.

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nın sevgi yürüyüşüne milletvekilleri ve yöneticiler de tam kadro katıldı. Başta AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe olmak üzere AK Parti Bursa milletvekilleri, İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ve ilçe yönetimi, Bursa'nın çeşitli caddelerinde dolaşarak halka karanfil dağıttı.

ALTEPE'NİN ACI GÜNÜ
Bu arada, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe'nin halası Rahmiye Karpuzoğlu, Yeşil Cami'de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa milletvekilleri ve çok sayıda partili, acı gününde Recep Altepe'yi yalnız bırakmadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?