6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Esra, kalp krizinden mi öldü?

8 YAŞINDAKİ ESRA KALP KRİZİNDEN Mİ ÖLDÜ?

Bursa'da, arkadaşıyla birlikte koşup oyun oynarken dengesini kaybederek yere düşen 8 yaşındaki Esra Biter, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kalp krizi şüphesi bulunan küçük kızın kesin ölüm sebebi, otopsinin ardından belli olacak.

Edinilen bilgiye göre, Panayır Mahallesi'nde oturan Ferdane (34) ve Kiyas Biter'in 8 yaşındaki kızı Esra, 6 yaşındaki Dilara ile koşup oyun oynamaya başladı. Bir anda dengesini kaybeden küçük kız, yere yığıldı. "İyiyim" diyen küçük kız, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Şükrü Şankaya İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrencisi Esra Biter'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin araştırılması için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Amca Katip Biter, yeğeninin ölümü sebebiyle şok yaşadığını ifade ederek, "Yeğenim arkadaşıyla koşuyormuş. Bir anda düştü. Yüzünde hiçbir yara izi falan yoktu. Çok iyi bir çocuktu. Koşardı ve oynardı. Herkesi çok seviyordu. Cana yakın bir çocuktu. Biz de anlam veremedik ne olduğuna. Hiçbir hastalığı yoktu. Kalp krizi olduğunu zannediyoruz. Bundan başka da olamaz" dedi.

6 yaşındaki arkadaşı Dilara ise, "Arkadaşım bir anda yere düştü ve başını taşa vurdu. Babası geldi ve arkadaşımı hastaneye kaldırdı" diye konuştu.

Kızının herhangi bir hastalığının olmadığını ifade eden Baba Kiyas Biter, "Kızımın hiçbir şeyi yoktu. Hastaneye götürürken yolda hayatını kaybetti. Biz ölümünden hiçbir şey anlamadık. Hiçbir hastalığı yoktu. Kalp krizi olduğunu düşünüyoruz. Her çocuk gibi öğretmen ve doktor olmak istiyordu. Minik bir çocuğun nasıl hayali varsa onun da öyle hayalleri vardı" şeklinde konuştu.

Küçük kızın cenazesinin, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Panayır Mahallesi Çevre Camii'nde kılınan namazın ardından defnedileceği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

8 YAŞINDAKİ ESRA KALP KRİZİNDEN Mİ ÖLDÜ?
8 YAŞINDAKİ ESRA KALP KRİZİNDEN Mİ ÖLDÜ?
8 YAŞINDAKİ ESRA KALP KRİZİNDEN Mİ ÖLDÜ?
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 12:15:05
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 13:56:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?