4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Esrar satıcıları çorbacıda yakalandı

Diyarbakır'dan temin ettikleri esrarı Bursa'da piyasaya sürmek istedikleri öne sürülen 2 kişi, çorba içmek için gittikleri lokantada kendilerini bekleyen garson kılığındaki polis tarafından yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, galericilik yapan M.A. (27), kuryesi E.E. (24) ile birlikte Diyarbakır'a gitti. Buradan 5 kilogram 645 gram esrar temin eden M.A., yakalanmamak için esrarı teslim ettiği kurye E.E.'yi otobüsle Bursa'ya gönderdi.

Uçakla Bursa'ya gelen M.A., Kent Meydanı'ndaki bir çorbacıda kuryesini beklemeye koyuldu. Bir koli ve çanta içinde alüminyum folyoya sarılı uyuşturucuyla lokantaya gelen kurye ile patronunun mal değişimini polis saniye saniye izledi. Mal değişimini önceden haber alıp garson kıyafeti giyen polisin start vermesiyle başlayan operasyonda, 2 zanlı gözaltına alındı.

8 polisin görev aldığı operasyonda yakalanan M.A. ve E.E., "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Bu arada zanlılar, emniyetten çıktıkları sırada görüntü alan basın mensuplarına küfredip tükürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 18:15:33
Güncelleme :18 Şubat 2009 Çarşamba 18:23:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?