1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Esrar satıcılarına operasyon

Bursa'da narkotik polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir kilogram esrar ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğü Organize Suç ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Hatay'dan Bursa'ya satmak amacıyla esrar getirdiği belirlenen bir kişinin takibe alındığı bildirildi. Getirdiği esrar maddesiyle birlikte Kestel İlçesi yakınlarında otobüsten inen otobüs kahyası Fehim C. (25), otobüs şoförlüğünden emekli olan Bursalı Eyüp Ş. (52) ile buluştu. Eyüp Ş.'nin otomobiliyle kent merkezine gelen şahıslar narkotik dedektiflerince durduruldu. Araçta yapılan aramada, elbiselerin içine çantayla saklanmış bir kilogram esrar maddesi ve bir adet ruhsatsız tabanca bulundu. Haklarında "Ticaret maksadıyla uyuşturucu madde bulundurmak ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçundan tahkikat evrakı hazırlanan 2 zanlı adliyeye sevk edildi. 

Zanlılardan Fehim C.'nin ağabeyi Nazım C.'nin de 7 ay önce Hatay'dan uyuşturucu getirirken yakalandığı ve tutuklandığı bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 12:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?