29
Nisan
2024
Pazertesi
BURSA

Esrar satıcısından şok savunma

Bursa'da polisin yaptığı şafak operasyonunda 41 torbacı göz altına aldı. Zanlılardan birisinin, "Hastayım iyileşmek için ada çayı içiyorum, onlar esrar değil" dediği öğrenildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Beyazıt Mahallesi'nde Kartal ve Kıbrıs sokaklar başta olmak üzere Hacivat, Dekirmenlikızık, Ulus, Anadolu, Piremir, Yavuzselim, Ortabağlar, Yeşilyayla, Baruthane, Davutkadı, Mehmet Akif Ersoy ve Şükraniye mahallerinde sabah 05.30'da belirlenen evlere baskın düzenlendi.

Ekipler, torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarını takibe aldı. 4 ay süren çalışmanın ardından şehir merkezindeki 13 mahallede toplam 47 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Şahısların evlerinde yapılan aramada 4 silah ile çok miktarda satışa hazır esrar ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şahısların, polisten kurtulmak için ilginç yöntemler denediği öğrenildi. Hasta olduğunu belirten bir kadının, 'Onlar ada çayı, uyuşturucu değil. İyileşmek için içiyorum' derken, bir başkasının ise, 'Aç olursam satarım' dediği belirtildi.

Zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından uyuşturucu satmak suçundan adliye sevk edildi. 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2013 Çarşamba 15:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?