1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Esrarengiz cinayetin sırrı çözüldü

Bursa'da bayramın 3'üncü günü Doğa Parkı'nda bıçaklanarak ve kurşunlanarak öldürülmüş halde bulunan dövmeli şahsın kimliği, dün kundaklanan evindeki cep telefonundan yola çıkılarak tespit edildi. 

Alınan bilgiye göre, bayramın 3'ncü günü merkez Yıldırım İlçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki Doğa Parkı'nda kimliği belirsiz yarı çıplak dövmeli bir genç, bıçaklanarak ve kurşunlanarak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Şahsın üzerinde kimliğini belirlemeye yardımcı olan bir belge bulunamayınca, jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı. Şahsın kimliği, vücudundaki "Taçsız kral" yazılı dövmeden yola çıkılarak tespit edilmeye çalışıldı. Ancak dün merkez Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, jandarmanın işini kolaylaştırdı. Olay yerine giden Gasp Bürosu ekipleri, kundaklandığı sanılan evin sahibi ortaya çıkmayınca araştırma başlattı. 

Cinayetle kundaklama arasında bağlantı kuran ekipler, evde yapılan incelmede bulunan yanan cep telefonundaki simkarttaki mesajları ve son aranan numaraları belirledi. Tuncay Türk (25) isimli şahsın mesajlaştığı bayan arkadaşı bulunarak, ceset teşhis ettirildi. Maktulün kimliğini belirleyen jandarma ekipleri, zanlıları da yakalamak için çalışma başlattı. Neden, ne zaman ve nerede öldürüldüğü netlik kazanmayan Tuncay Türk'ün annesinin Almanya'da yaşadığı ve Başaran Mahallesi'nde oturduğu komşularına, "Yakında evleneceğim, yeni eşyalar aldım" dediği öğrenildi. 

Tuncay Türk'ün daha önce evlenip ayrıldığı ve çocuğunun bulunduğu bildirildi. Kimliği henüz belirlendiği için halen cesedi Adli Tıp Kurumu morgunda bulunan Türk'ün yakınlarının Almanya'dan gelmesi bekleniyor. 
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2006 Cumartesi 15:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?