6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Esrarengiz cinayetlerin sırrı çözüldü

ORMANDAKİ CESETLER KAÇAK AŞIKLARA AİT ÇIKTI

Bursa'da ormanlık alanda birer gün arayla cesetleri bulunan genç kadın ve erkeğin sevgili oldukları ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi Gökçeören köyünde meydana geldi. Koyunlarını otlatan vatandaş, ormanlık alanda bir kadın cesedi ile karşılaştı. Bir gün sonra, yaklaşık 1 kilometre uzakta başına sıkılmış tek kurşunla öldürülen evli, 1 çocuk babası Murat Mert'in (36) cesedi bulundu.

Jandarma ekipleri, öldürülen kadının Emine Aktaş (27) olduğunu, kendisini boşanmış olarak tanıtan Murat Mert ile 3 gün önce kaçtığını belirledi. Yıldırım'da oturan Emine Aktaş'ın evi terk ederken, "Ben sevgilimle mutlu olmaya gidiyorum, beni aramayın" diye not bıraktığı belirlendi.

Mert'in Emine Aktaş ile aşk yaşadığı, çiftin 4 gün önce otomobille kaçtıkları ortaya çıktı. Bir kiralama şirketinden kiralanan otomobil bir alışveriş merkezinin otoparkında bulunurken, aracın anahtarı Murat Mert'in cebinde çıktı.

Çiftin başka bir araçla ormanlık alana getirildiği ortaya çıkarken, suç kaydı bulunan seyyar beyaz eşya tamircisi Murat Mert'in piyasaya borcu olduğu öğrenildi.

Adli Tıp Kurumu'nda cesedi teşhis eden aile, kızları Emine Aktaş'ın evden ayrılmadan önce Murat Mert adında eşinden boşanmış bir kişiyle evleneceğini söylediğini anlattı.

İl Jandarma ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

ORMANDAKİ CESETLER KAÇAK AŞIKLARA AİT ÇIKTI
ORMANDAKİ CESETLER KAÇAK AŞIKLARA AİT ÇIKTI
ORMANDAKİ CESETLER KAÇAK AŞIKLARA AİT ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 16:03:04
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 17:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?