2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Ev basıp hamile kadını dövdü

Bursa'da 3.5 aylık hamile bir kadın, evine giren faili meçhul bir kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Genç kadının başını duvarlara çarpıp darp eden saldırgan, çığılık sesleri üzerine olay yerinden kaçtı. 

Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Koğukçınar Mahallesi'nde dün akşam 19.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bir yıllık evli olan Sermin Tunçayak'ın evine tanımadığı bir kişi geldi. Alt kattan zili çalan kimliği meçhul kişi, evine girdiği 25 yaşındaki Tunçayak'ı başını duvarlara çarparak darp etti. Genç kadının çığlık atıp komşularından yardım istemesi üzerine esrarengiz saldırgan kayıplara karıştı. Olayın ihbar edilmesinin ardından çok sayıda polis ekibi ile 112 ekibi eve geldi. Olayın şokunu yaşayıp gözyaşlarına boğulan genç kadın

"Zili çaldığında kapıyı açtım. Yukarı çıktı, evime girdi. Eşimin işyerini sordu. Sonra da beni dövmeye başladı" dedi. Komşuları ise şüpheli kişinin hırsız olabileceğini belirterek, bu kişinin daha önce başka bir komşunun zilini çaldığını söyledi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptıkları Sermin Tunçayak'ı ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Elektrikçilik yapan eşi Tamer Tunçayak da haberi alır almaz eve koştu. Polis, darp ve mesken mahsuniyetini ihlal olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Genç kadının bebeğinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

Öte yandan komşuları ise hırsız olduğunu zannetikleri kişinin peşinden koştuklarını ancak yetişemediklerini belirterek, şahsın 28-30 yaşlarında 75-80 kilogram civarında olduğunu ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2007 Cuma 12:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?