3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ev sahibi kiracı kavgası kanlı bitti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev sahibi ile kiracısı arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğle saatlerinde Mesudiye Mahallesi'nde meydana geldi.

Alaattin T., eşi Yadigar ve oğlu Yücel T. ile yolda yürürken kira meselesinden dolayı aralarında husumet bulunan kiracısı Atilla A. (32) ile karşılaşıp tartışmaya başladı. Sokaktaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, ev sahiplenin el arabası ile sıkıştırıp yere düşürdükleri Atilla A., kendisini savunmak için yanındaki tabanca ile havaya ateş açtı. Ev sahibi Alaattin T. (51) de bu sırada eline geçirdiği bira şişesini Atilla A.'nın kafasına vurdu. Bira şişesinin parçalanması ile yaralanıp aşırı kan kaydeden Atilla A., olay yerine gelen 112 ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alaattin T., Yadigar T. ve Yücel T. ise emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan, önceki akşam Ahmet Türkel çevre yolu üzerinde silahlı saldırıya uğrayan Sinan Kara (26), bacağından yaralandı. Yoldan geçenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Kara, buradaki ilk müdahalenin ardından Bursa'ya sevk edildi. Olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 18:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?