3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ev sahibini gören hırsız 3. kattan atladı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, hırsızlık amacıyla girdiği evin sahibiyle yüz yüze gelince 3. kattan atladığı öne sürülen zanlının ayağı kırıldı.

Hırsızlıktan 35 suç kaydı bulunduğu öğrenilen Enver S. (25), Zümrütevler Mahallesi 9. Ak Sokak'ta bir apartmanın su borularından tırmanarak, Ayşe ve Kemal Bilgiç çiftinin 3. kattaki evine girdi.

Evden, Bilgiç çiftine ait 2 cep telefonunu çaldığı bildirilen zanlı, gürültü üzerine uyanan ev sahibi Ayşe Bilgiç ile yüz yüze geldi.

Ayşe Bilgiç'in zanlıyı görünce çığlık atması üzerine eşi Kemal Bilgiç de uyanırken, ev sahibiyle karşılaşan Enver S, pencereden atlayarak kaçmaya çalıştı.

Ayağı kırıldığı belirlenen ve yerden kalkamayan Enver S, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aynı mahallede daha önce çok sayıda evden hırsızlık olayına karıştığı bildirilen zanlının tedavisinin ardından gözaltına alındığı, üzerinde ele geçirilen cep telefonlarının Bilgiç çiftine iade edildiği bildirildi.

a.a.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 10:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?