3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Eve alkollü gelen oğlunu vurdu

EVE ALKOLLÜ GELEN OĞLUNU SİLAHLA VURDU

Bursa'da, bir baba eve alkollü geldiği gerekçesiyle tartıştığı oğlunu silahla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi Rumeli Sokak üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla buluşan K.U. (29), bir barda alkol aldıktan sonra gece geç saatlerde eve gitti.

Eve gelen oğlunun alkollü olduğunu gören baba H.U. (66), oğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba H.U. evde bulunan silahla oğlunu sol kolundan yaraladı. Yaralı olan K.U., babasına sinirlenerek evden çıktı. Ancak kan kaybeden genç adam Ulubatlı Hasan Bulvarı üzerinde baygınlık geçirdi. Yoldan geçen vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kolundan yaralı olan K.U., olay yerine gelen ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kolunda mermi kaldığı

anlaşılan K.U. ameliyata alınırken şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaralı şahıs, ilk başta polise verdiği ifadesinde bir parkta tanımadığı şahsılar tarafından kavga ettiğini ve şahıslardan birinin kendisini silahla yaraladığını söyledi. Ancak kan izlerini takip eden polis ekipleri, kan izlerinin K.U.'nun evine kadar gittiğini gördü. Baba H.U.'nun oğlunu yaraladıktan sonra evden ayrıldığı ortaya çıktı. Polis ekipleri daha sonra H.U.'yu göz altına alarak karakola getirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

EVE ALKOLLÜ GELEN OĞLUNU SİLAHLA VURDU
EVE ALKOLLÜ GELEN OĞLUNU SİLAHLA VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 10:55:04
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 13:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?