7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Evlenmelerine izin verilmeyince...

Bursa'da, sevgilisi ile evlenmelerine izin verilmeyen bir kişi, Setbaşı Köprüsü'ne çıkarak intihar etmek istedi. Elinde ekmek bıçağı bulunan şahıs, polisin iki saat süren ikna çabalarının ardından köprüden indirildi.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Setbaşı Köprüsü'nde meydana geldi. Kız arkadaşı ile ilişkisi olan Müjdat Çevik, sevgilisinin ailesi evlenmelerine izin vermemesi üzerine Setbaşı Köprüsü'ne çıkarak intihar etmek istedi.

Elindeki ekmek bıçağıyla kimseyi yanına yaklaştırmayan şahıs, sık sık alkol alarak taleplerinin yerine getirilmesini istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı uzun süre ikna etmek istedi. Polisin yardım talebini geri çeviren şahıs, "Sevgilimin ailesi buraya gelmeden inmem' diyerek polislerden yardım istedi. Kendisi ile konuşmak için yaklaşmaya çalışan ekipleri elindeki bıçakla tehdit eden genç, basın mensuplarına fotoğraflarını çekmemesi için tehditler savurdu. Bu sırada itfaiye ekipleri, şahsın intihar etme ihtimaline karşı köprünün altına branda serdi. Rahat tavırları ile dikkat çeken genç, iki saat süren ikna çabalarının ardından kararından vazgeçti. Polislerden yardım sözü alan genç, polis merkezine götürüldü. 

FİLM GİBİ İZLEDİLER
Köprünün en işlek olduğu saatlerde gerçekleşen olayda, vatandaşlar meraklı gözlerle olan biteni uzaktan seyretti. Bazı sürücüler, araçlarını durdurarak polis ile gencin diyaloğunu izledi. Bazı vatandaşlar ise intihar girişimini cep telefonlarına kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2012 Pazar 14:16:54
Güncelleme :24 Haziran 2012 Pazar 14:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?