1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Evli çift soba gazıyla zehirlenip,öldüler

Bursa'da 4 günlük evli bir çift, kömür sobasından sızan karbonomoksit gazı sonucu hayatını kaybetti.
 
Samsun'da evlenip dün evine eşyaları taşıyıp oturmaya başlayan Karaca çiftinin cesedi, iş arkadaşları, evsahibi ve polislerler tarafından bulundu. Olay yerine gelen polis, acı haberi Karaca ailesinin yakınlarına cep telefonuyla vermekte güçlük çekti. 

Alınan bilgiye göre, Bursa'daki bir gıda şirketinde 2 yıldır çalışan Mustafa Karaca (31) Medine Karaca (19) ile Samsun'da pazar günü hayatını birleştirdi. Genç çift, dün merkez Osmangazi İlçesi Çiftehavuzlar Mahallesi'ndeki evlerine taşınıp oturmaya başladılar. Çalıştığı şirketten izinli olan Mustafa Karaca, gece geç saatlerde kömür sobasını yaktı. Ancak çiçeği burnunda damat ve eşi gece kömürden sızan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybettiler.
 
Mustafa Karaca'nın mesai arkadaşları Tahsin Korkmaz ve Davut Aslan, bugün iş başı yapmadığı için durumdan şüphelenip Çiftehavuzlar Mahallesi'ndeki evine geldi. İş arkadaşları ve ev sahibi Ahmet Paçal, birinci kattaki dairenin camını kırıp, polis ve ambulanstan yardım istediler. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi, içeri girdiğinde Karaca çiftinin cansız bedeniyle karşılaştı. Acı haberi alan komşuları ve uzak akrabaları gözyaşlarına boğuldular.
 
Mesai arkadaşları da olayın şokunu üzerinden atamazken, polis cep telefonuyla Mustafa Karaca'nın ağabeyine ulaşmak istedi.
Ağabeyine durumu izah etmekte güçlük çeken polis, yakınlarının Merinos Polis Merkezi'ne gelmesini istedi. Bir süre sonra geçtikten sonra acı haber yakınlarına verildi.
 
Kriminal polisler de olay yerine gelerek inceleme başlattılar. Cumhuriyet Savcılığı'nın olayla ilgili soruşturma başlattığı da bildirildi.



İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 15:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?