3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Evli kadına 7 ay tecavüz etti!

Bursa'da birlikte olduğu evli kadına gizlice görüntülerini çekerek 7 ay boyunca şantajla tecavüz ettiği öne sürülen zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşinden ayrılan 1 çocuk annesi ev hanımı T.M. (31), komşusu olan kamyon şoförü Ö.K. (36) ile kendi isteğiyle birlikte oldu. Zanlı Ö.K. ilişki sırasında odaya gizli kamera koyarak bütün görüntüleri kaydetti. İddiaya göre zanlı, daha sonra eşiyle barışarak evine dönen T.M. ile görüntüleri akrabalarına yollayacağını ve internette yayacağını söyleyip tehdit ederek 7 ay boyunca birlikte oldu.

 

BİRLİKTE OLMAYINCA DARP ETTİ

Geçtiğimiz gün zanlı Ö.K., T.M'yi arayarak yanına gelmesini söyledi. Zanlının şantajlarından bıkan T.M. ise yanına giderek artık birlikte olmayı istemediğini ve şantaja son vermesini istedi. Reddedilince sinirlenen zanlı, görüntüleri T.M.'nin kaynına göndererek genç kadını dövmeye başladı. Zanlı, ağır şekilde dayak atıp tecavüz ettiği T.M.'yi evden attı. Yaralı şekilde polise sığınan genç kadın, tedavi için hastaneye kaldırılırken ifadesinde, 'şantaj ile dayak ve tecavüze maruz kaldığını' söyledi. İhbar

üzerine harekete geçen ahlak bürosu dedektifleri, Ö.K.'yi saklandığı akrabasının evinde gözaltına aldı. Zanlının evinde bulunan bilgisayara incelenmek üzere el konuldu.

Kamyon şoförü, "şantaj, darp ve tecavüz" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 11:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?