6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Evli kadına kabusu yaşattılar!

TECAVÜZ ETTİKLERİ EVLİ KADINI İŞKENCE YAPARAK ERKEKLERE PAZARLADILAR

Bursa'da temizlik şirketleri aracılığı ile iş bulma sözü verip evlerinde hizmetli olarak çalıştırdıkları evli ve bir çocuk annesi kadını, tecavüz edip işkence yaparak erkeklere pazarladıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı.

İddiaya göre, boşandıktan sonra birlikte yaşamaya başlayan ve kurdukları temizlik şirketi ile bir hastanede görev yapan A.Ş. (37) ile S.T. (31) , altı ay önce kendilerinden iş isteyen D.C.'ye şirketleri aracılığı ile iş bulma sözü verdi. Zanlılar, iş bulana kadar evli ve bir çocuk annesi kadına evlerinde temizlik yapmasını teklif etti. Teklifi kabul eden D.C.'nin evine telefon açan A.Ş. ve S.T., tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan eşi A.C.'ye, "Biz eşinle yarın bir işe gideceğiz. Sabah yola

çıkacağız. İzin verirsen eşin bu gece bizim misafirimiz olsun. Sabah birlikte gideriz" dedi.

Eşinin teklifi kabul etmesi üzerine temizlik görevlisi olarak çalıştığı eve giden D.C., burada A.Ş.'nin tecavüzüne uğradı. Tecavüz sırasında D.C.'nin ellerini tutan S.T. ise kamera ile görüntü çekti. Çift daha sonra dövüp kabul etmemesi halinde kamera görüntülerini internete verecekleri tehdidiyle D.C.'yi para karşılığı erkeklere satmaya başladı.

Daha sonra Yıldırım'da kebap dükkanı olan T.K. (40) ve kız arkadaşı E.T.'ye (39) teslim edilen D.C., tehditlerin devamı neticesinde 100'e yakın kişi ile ilişkiye girdi. Fuhuş yapmayı kabul etmeyince dayak yiyen ve vücudunda sigara söndürülen genç kadın, dayanamayıp olayı eşi A.C.'ye anlattı. İhbar üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu dedektifleri, A.Ş., S.T. ve yer temin eden T.K. ile E.T.'yi gözaltına aldı.

Yapılan kontrolde, zorla erkeklere pazarlanan kadında "bel soğukluğu" tespit edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 17:13:02
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 22:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?