6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Faik Çelik'e fahri doktora

İŞ ADAMI FAİK ÇELİK'E FAHRİ DOKTORA

Uludağ Üniversitesi, ülke ekonomisine ve eğitime katkılardan dolayı Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik'e "fahri doktora" unvanı verdi.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Senatosu'nun oy birliğiyle aldığı kararla fahri doktoraya layık görülen Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, Rektörlük A Salonu'nda düzenlenen törenle Rektör Prof. Dr. Mete Cengiz'in elinden belgesini aldı ve binişlerini giydi.

Bursa Milletvekili Ali Kul, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Ülkü, Durmaz ailesi, yakınları ve öğretim üyelerinin katıldığı törende konuşan Rektör Cengiz, üniversitenin daha modern hale gelmesinde Faik Çelik'in büyük katkıları olduğunu söyledi. Cengiz, daha fazla işadamının eğitime katkı yapmasını beklediklerini ifade etti.

Vali Şahabettin Harput ise, Bursa'ya ve eğitime büyük katkıları olan Faik Çelik'in her zaman örnek çalışmalara imza attığını belirterek, böyle işadamlarının sayısının artmasını temenni etti.

Faik Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, kendisini bu unvana layık gören üniversite camiasına teşekkür etti.

İŞ ADAMI FAİK ÇELİK'E FAHRİ DOKTORA
İŞ ADAMI FAİK ÇELİK'E FAHRİ DOKTORA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 13:41:05
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 20:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?