5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Fanatik timsahlara müjde

Bursa'da, çeşitli spor müsabakalarında olay çıkardıkları gerekçesiyle İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından cezalandırılan 38 taraftarın cezası sona erdi. Geçtiğimiz sezonun son günlerinde ceza alan 8 taraftar ise yarın oynanacak Bursaspor Mardinspor karşılaşmasına alınmayacak.

Bursa Emniyet Müdürü Yardımcısı Naci Kuru, 2.Lig A Kategorisi'nde mücadele eden Bursaspor'un ilk maçı nedeniyle ciddi tedbir aldıklarını, bin polis memurunun maçta görev yapacağını söyledi.

İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından cezalandırılan 8 taraftarın maça alınmayacağını anlatan Kuru, "Daha önce ceza alan 38 taraftarın cezası sona erdi. Bu kişiler görevlilerimiz tarafından takip edilecek. Muhtemel olaylarda cezaları daha da artacak. Maçta kötü tezahüratın önlenmesi için de görevlilerimiz tespit yapacak" diye konuştu.

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun olay çıkartan taraftarlara 6 ay sahalardan men cezası ve bir milyardan başlamak üzere para cezası verdiğini hatırlatan Kuru, taraftarları takımlarını 'spor, barış ve kardeşlik demektir' sloganıyla desteklemeye çağırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 15:51:00
Güncelleme :27 Ağustos 2005 Cumartesi 15:56:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?