3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Fenerbahçeliler, şampiyonluk coşkusunu kutladı

Bursa Fenerbahçeliler Derneği tarafından gerçekleştirilen 100. yıl şampiyonluk gecesinde biraraya gelen Bursalı Fenerbahçeliler, şampiyonluk coşkusunu doyasıya eğlenerek kutladı.

Havai fişek gösterileri sırasında Fenerbahçe taraftarları, ünlü sanatçı Kıraç'ın bestelediği 100. yıl marşını söyleyerek tempo tuttu. Fenerbahçe'nin Bursa'daki 100. yıl etkinliğine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Fenerbahçe Kulübü'nün Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Karasu, şampiyonluğu Türkiye'nin her yerinde büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi. Bu kutlamaların bir parçası olan Bursa'daki 100. yıl şampiyonluk gecesinde tüm Fenerbahçelileri gönüllerince eğlenmeye davet eden Karasu, "Sizlere Başkanımız Aziz Yıldırım ve tüm yönetim kurulu üyelerinin selamını getirdim. Türkiye'nin 4. büyük kenti olan Bursa'da sizlerle bir arada olmanın hazzını yaşıyorum. Camiamız sizlerin desteği ile daha büyük başarılara imza atacaktır" dedi.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk gecesinde bir konuşma yapan Fenerbahçe futbol takımının eski kaptanlarından Selçuk Yula, 7'den 70'e birçok Fenerbahçe taraftarının katıldığı şampiyonluk gecesinin İstanbul'daki kutlamalar kadar kaliteli geçtiğini vurguladı. Bursaspor ile Fenerbahçe arasındaki sürtüşmenin kalmadığının altını çizen Yula, "Her iki takım taraftarları da iç ve dış saha maçlarında birbirine olumsuz davranışlar sergilemiyor. Bursalı taraftarlar İstanbul'a geldiği zaman çok güzel bir şekilde karşılanırken, Fenerbahçeli taraftarlar da Bursa deplasmanında da aynı derecede karşılanıyor. Bursa ve Fenerbahçe arasındaki bu dayanışmanın ilelebet sürmesini istiyorum. Fenerbahçe sevgisinin her geçen gün kat kat büyümesi çok mükemmel bir duygu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Selçuk Yula ve Semih Yuvakuran, "Samanyolu" şarkısını seslendirdi. Gecede Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yılı sebebiyle bir pasta kesildi. Gece geç saatlere kadar süren etkinliğe Geceye Fenerbahçeli eski futbolculardan Semih Yuvakuran ve Ali Nail Durmuş da katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 12:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?