3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ferhat Göçer hayranlarıyla buluştu

Müzik dünyasının ünlü sanatçısı Ferhat Göçer, Bursa Zafer Plaza'da hayranlarıyla buluştu. 

İmza gününde gazetecilerle sohbet eden ve Mart ayında çıkan albümündeki "Cennet" adlı şarkısının hikayesini anlatan Göçer, "Besteleyen, aşık olduğu kadına yazıyor. Aşık olduğu kadın da sözlerini besteleyene aşık olduğu için ona yazıyor. Karşılıklı bir aşkın şarkısı bu. Her iki insan da birbirlerinin aşkıyla yücelmiş. Samimi bir aşk şarkısı bu" dedi. 

Gazetecilere kaset satışlarının liste başı gittiğini belirten Göçer, "Yoğun bir talep var, rekor düzeyde. 26 Nisan'da yapılacak MÜYAP'ın ödül töreninde platin plak kazandığım haberini aldım. İnşallah satışlar bundan sonra da yolunda gider" diye konuştu. 

Göçer, imza gününde Tarkan'la yaşadıkları polemiğe de değindi. Tarkan'la dost olduklarını belirten Göçer, "Aramızda bir problem yok aslında. Yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir durum söz konusu. Ama ben sadece sorulan bir soru üzerine fikrimi beyan ettim. Bu konu başka yerlere sürüklensin, polemik haline getirilsin istemiyorum. Böyle bir şeye kimsenin ihtiyacı yok. Tarkan kırılmış-üzülmüş olabilir, ben de çok üzüldüm. Böyle bir polemiğin uzamasına müsade etmeyeceğiz. Biz her zaman Tarkan'la dostuz" şeklinde konuştu. 

Sanatçı Göçer, imza gününde hayranlarıyla bol bol fotoğraf da çektirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2007 Pazar 20:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?