2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Festival bereketi

BURSA’DA FESTİVAL BEREKETİ

50. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Bursa’da aynı sahneyi paylaşan usta sanatçılar Ahmet Özhan ve Melihat Gülses, yağmura rağmen konseri coşkuyla izleyen sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

Büyükşehir Belediyesi Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından gerçekleştirilen ‘50. Uluslararası Bursa Festivali’, Türk Sanat Müziği’nin iki usta ismi Melihat Gülses ve Ahmet Özhan’ı ağırladı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Gülses ve Özhan, en sevilen şarkılarını Bursalılar için seslendirdi. Gecede yağan yoğun yağmura rağmen 1,5 saat sahnede kalan sanatçılar, hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Türk Sanat Müziği’nin en sevilen eserlerinden olan ‘Ağlama Değmez Hayat Bu Gözyaşlarına’, ‘Yalnız Benim İçin Bak Yeşil Yeşil’, ‘Buruk Acı’, ‘Tövbeler Tövbesi’ ve ‘Hatırla Sevgili’ gibi şarkıları söyleyen sanatçılar, sevenlerini nostaljik bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Önce tek tek sahneye çıkan, konseri ise düetlerle noktalayan usta sanatçılar, Bursa’da yağan yağmura rağmen sevenlerinin konseri sonuna kadar izlemesinin heyecanını ve sevincini yaşadıklarını söylediler. Konserin kendisini çok mutlu ettiğini anlatan Melihat Gülses, açıklamasında Ahmet Özhan’ın çok değerli bir sanatçı olduğunu vurguladı. Gülses ile aynı sahneyi paylaşmanın sevincini yaşadığını kaydeden Özhan ise sanatseverlere de övgüler yağdırarak, “Bursa, mihenk taşıdır. Eğer Bursa seyircisi eğlendiyse, biz de konserde eğleniriz. Bu hep böyle olmuştur. Ama bu gece bu konserde gerçekten çok eğlendik” diye konuştu.

Uluslararası Bursa Festivali’nin 50. yılını kutlamasının önemine değinen sanatçılar, festivalin daha nice yıllar devam etmesini dilediler.

BURSA’DA FESTİVAL BEREKETİ
BURSA’DA FESTİVAL BEREKETİ
BURSA’DA FESTİVAL BEREKETİ
BURSA’DA FESTİVAL BEREKETİ
BURSA’DA FESTİVAL BEREKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2011 Cumartesi 01:16:01
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 09:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?