3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Fıkra gibi intihar girişimi

Bursa'da "adalet istiyorum" diyerek bir evin 5. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, 3 saatlik eylemi boyunca polisleri hem uğraştırdı hem de anlattığı fıkralarla güldürdü. Şahıs, intihar girişimine sevdiği bir komiserin evden çağrılmasıyla son verdi. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Demiryolu Caddesi'nde oturan fırın işletmecisi Ahmet Öztürk (54), evinin yanındaki 5 katlı apartmanın çatısına çıkarak, kendisini atacağını söyledi. Vatandaşların polisi aramaları üzerine olay yerine gelen ekipler, itfaiye ve 112'den yardım istedi. 

Görevli polislere, "Adalet istiyorum" diye bağırıp intihar edeceğini söyleyen Öztürk, çatı katındaki polisler tarafından ikna edilmek istendi. Ancak intihar teşebbüsünden vazgeçmeyen Öztürk, hayatı boyunca yaşadıklarını ve ilginç fıkraları polislere anlatarak etrafındakileri güldürdü. Ankara Siyasil Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olduğunu söyleyen Öztürk, hayattan bıktığını belirterek, "Hayatımda bir çok olumsuzluklar yaşadım. Eşim de 15 yıl önce terk etti. Artık adalet istiyorum'' diye konuştu.
Merinos Polis Merkezi'nde görevli komiser Şenol Taş'ın gelmesi halinde çatıdan inebileceğini söyleyen Öztürk ile polis memurları arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Öztürk'ün, komiserin gelmesi için ısrar etmesi üzerine, diğer polisler, "Şenol gece görevliydi şu an da istirahatlı. Şenol'u seviyorsun da bizi beğenmiyor musun'' dedi. 

Öztürk'ün ısrarı üzerine evinde olan komiser Taş'a cep telefonuyla ulaşılarak olay yerine çağrıldı. Taş'ın beklendiği sırada bir psikolog da çatıya çıkarak Öztürk'ü ikna etmeye çalıştı. Çatıya çıkan psikologun ''gözlerime bak'' demesi üzerine Öztürk, ''Ne bakacağım senin gözüne, çabuk buradan ayrıl'' cevabını verdi. 

Taş'ı beklerken güvenlik güçleriyle girdiği diyalogla olay yerinde bulunan herkesi güldüren ve yaklaşık 3 saat çatıda bekleyen Öztürk, komiser Taş'ın olay yerine gelmesinin ardından binadan indi. Adliyeye gidip savcıya ifade vereceğini söyleyen Öztürk, 112 ekiplerini de reddedince polis merkezine götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 19:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?