4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Film gerçek oldu

Bursa'da girdikleri evlerden hırsızlık yaparken telsizle haberleşen zanlıların konuşması, amatör bir telsizciye takıldı.

Edinilen bilgiye göre, 64 suçtan kaydı bulunan Gökhan A. (22), 18 suçtan kaydı bulunan Engin Ş. (29) ve 6 suçtan kaydı bulunan Nimet S. (32), girdikleri evlerden hırsızlık yaparak her seferinde kaçmayı başardı. Hürriyet Mahallesi'nde bir eve giren azılı hırsızlar, bir yandan da yanlarına aldıkları walky talky telsizlerle haberleşmeye başladı. Zanlıların buradaki konuşması, amatör bir telsizciye takıldı. Saniye saniye soygunu dinleyen amatör telsizci, polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu dedektifleri, zanlıları suçüstü yakaladı.

Zanlıların, başrollerini Jason Statham ve Saffron Burrows'ın oynadığı, "Banka İşi" filminde olduğu gibi yakalanması dikkat çekti. 3 zanlının üzerinde yapılan aramada 4 adet walky talky telsiz, pense, tornavida ve hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi. 3 ev ve 2 çelik kasa hırsızlığına karışan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 12:30:05
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 15:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?