3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Film gibi arama operasyonu!

Bursa'da müvekkili ile konuşurken fenalaştığını söyledikten sonra telefonu kapanan kadın avukat için, aksiyon filmlerini aratmayacak arama operasyonu yapıldı.

Edinilen bilgiye göre Bursa polisini alarma geçiren olay, dün akşam 19.00 sıralarında meydana geldi. Bursa Barosu avukatlarından C.A. (29), şehir dışında bulunan bir müvekkili ile konuştuğu sırada tansiyonunun düştüğünü söyledi.

Bu sırada genç avukatın şarjı biten telefonunun kapanması üzerine, müvekkili avukata bir şey olduğunu zannederek hemen Bursa Emniyet Müdürlüğü ve 112 ekiplerine durumu bildirdi. Avukatının adresini bilmeyen müvekkil, ismini bildirmekle yetinince 115 Haber Merkezi'nde görevli polis ekipleri adresini tespit etmeye çalıştı. Avukatın adliye binasının yanında bir ofisinin olduğunun bildirilmesi üzerine polis ve 112 ekipleri iş hanına geldi.

KAPI KIRILARAK İÇERİ GİRİLDİ

Genç avukatın sağlığından endişe eden polis ve meslektaşları, ofisin kapısını kırarak içeri girdi. Avukatın ofiste olmadığı anlaşılırken, telsiz telefonun bir saattir açık kaldığını tespit eden ekipler avukatın cep telefonu numarasını buldu. Ancak defalarca aranmasına rağmen telefona ulaşılamaması üzerine C.A.'nın ortağı ile irtibat kurularak evinin adresi tespit edildi.

Bunun üzerine bütün ekipler ve meslektaşları C.A.'nın Kayhan Mahallesi'ndeki evine gitti. Ancak polis ekipleri tam otomobillerinden indikleri sırada avukat C.A. telefonlara cevap vererek sağlıklı olduğunu ve karakola gelerek ifade vereceğini söyledi.

Bunun üzerine polis, 112 ve meslektaşları rahat bir nefes altı. Avukat C.A. ise karakola gelerek ifade verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 12:37:37
Güncelleme :16 Haziran 2009 Salı 12:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?