2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Film gibi aşk hikayesi...

Bursa'da bir kişi, 16 yaşındayken kaçırdığı, ancak mahkeme kararıyla ayrılmak zorunda kaldığı sevdiği kadın ile 6 yıl sonra tekrar kaçırarak evlendi. Size film gibi bir aşk hikayesi.

Ayrı oldukları sürede üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulunan, bir kamyonun kasasına düşerek, gözlerini İnegöl'de açan “Çılgın aşık” ile eşi, bugünlerde, çocuk sahibi olmanın sevincini yaşıyorlar.

Sevdiği kişiye kavuşmanın ve aile kurmanın mutluluğunu yaşayan 39 yaşındaki Feridun İvdil, 7 yıl önce ailesiyle birlikte Bursa'ya yerleşen Özbek asıllı eşi Gülçin (22) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde bir tekstil firmasında çalışırken tanıştıklarını söyledi.

“KAÇIRDI, AMA MURADINA EREMEDİ”

Görür görmez aşık olduğu eşini, kendisiyle aynı duyguları paylaştığını anlaması üzerine ailesinden istediğini anlatan İvdil, “Fakat o zaman 16 yaşında olan Gülçin'i, ailesi vermedi. Bunun üzerine anlaşarak Gülçin'i kaçırdım ve nikahsız yaşamaya başladık. Ama 4 ay sonra açılan dava sonucu mahkeme Gülçin'i yanımdan alarak, ailesinin yanına verdi” dedi.

Uzun yıllar boyunca ailesinin görüşmelerine izin vermediği Gülçin ile mektuplaşarak haberleştiklerini belirten ve eşine yazdığı mektuplar için harcadığı parayla, “Sıfır kilometre araba” alabileceğini söyleyecek kadar iddialı olan İvdil, geçen sürede iki kez ilaç içerek intihara kalkışmasına rağmen yakınları tarafından zamanında hastaneye kaldırılarak, ölümden döndürüldüğünü dile getirdi.

“SEVDİĞİ KIZ YERİNE KAYINVALİDESİNİ KAÇIRMIŞLAR”

Bu yılın ocak ayında, arkadaşlarının yardımıyla eşini tekrar kaçırma girişiminde bulunduğunu belirten İvdil, “Arkadaşlarla gittik. Ben arabada beklerken bir baktımki kayınvalidemi getirdiler. 'Bırakın onu. Annesini değil kızını getireceksiniz' dedim ve arkadaşlar bu sefer Gülçin'i getirdi. Fakat babası ve kardeşleri bizi buldu ve kızı elimden yine aldılar” diye konuştu.

“KENDİMİ AŞAĞIYA ATTIM, GÖZÜMÜ İNEGÖL'DE AÇTIM”

Bu başarısız kaçırma girişiminin ardından, bunalıma girdiğini ve 1 Şubatta Gençosman Postanesi önünde bulunan üst geçitten intihar etmek için atladığını dile getiren İvdil, şöyle devam etti:

“Kendimi aşağıya attım, gözümü İnegöl'de açtım. Meğer yoldan geçmekte olan kamyonun kasasına düşmüşüm. Kamyon şoförü beni gördüğünde, 'Sen ne arıyorsun burada?' diye sordu. Ben de durumu anlattım. Ambulansla beni Bursa Devlet Hastanesine sevk ettiler. Kırılan bacağım alçıya alındı.”

AYAĞI ALÇILIYKEN KIZI TEKRAR KAÇIRIYOR

İvdil, 10 Şubatta hastanede yattığı sırada eşinin telefon ederek “Gel beni kaçır” demesi üzerine yaptıklarını ve başına gelenleri ise şöyle anlattı:

“Hemen hastaneden kaçtım. Hatta çakıyla ayağımdaki alçıları kesmeye çalıştım. Başaramayınca da ayağım alçılı olduğu halde kaçtım ve kızı o halde kaçırdım. Ama bu sefer direkt valiliğe gittim. Eşimin 'Kendi isteğimle kaçtım' demesi üzerine evlenmemize onay verildi. Bir hafta içerisinde bizim resmi nikahımız kıyıldı.”

EVLİLİĞİN ARDINDAN

Yaşadıkları onca şeyden sonra evlendiklerini ve mutluluklarını bir bebekle taçlandırdıklarını ifade eden İvdil, şöyle konuştu:

“Şu anda çok sevinçliyim. Hem annesini hem yeni doğan çocuğumu çok seviyorum. Çok şey yaşadım. Aklıma herşey geldi, ama görüldüğü gibi ölüm de kurtuluş değil. Artık kavuştuk ve bir oğlumuz oldu. Bundan daha büyük mutluluk olamaz.

Sevgiden başka bir şey bilmem ben. Evliliğimize karşı olan ailem ve kayınvalidem artık benden daha mutlu.” Gülçin İvdil ise yaşadığı mutluluğu anlatmaya kelime bulmakta zorluk çektiğini belirterek, “Çok mutluyum. Oğlumuz oldu. Allah herkese nasip etsin” dedi.

Kayınvalideler Müzeyyen İvdil ve Solmaz Binalioğlu ise yaşananların geride kaldığını belirterek, “İki dünür, şimdi çok mutluyuz. Allah bebeği anneli babalı büyütsün, mutluluklar versin” dediler.

Feridun-Gülçin İvdil çiftinin, oğullarının adını Alaaddin koydukları öğrenildi.

Baba İvdil bazı televizyon dizilerinde figüran olarak rol alırken, anne ise yeni doğan bebeğiyle evde vakit geçiriyor.

aa
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 12:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?