3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Final gecesinde ünlüler geçidi

FİNAL GECESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ...  -

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı’nın final gecesinde sahne alan ünlü sanatçılar, Bursalılara unutulmaz bir final gecesi yaşattı.

Bu yıl Yiğitali’de gerçekleştirilen "11. Kent Gönüllüleri Gençlik Doğa Kampı" Kültürpark Konser Alanı’nda yapılan muhteşem bir konserle sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan 20 bin kişi kapasiteli Kültürpark Konser Alanı’nda gerçekleştirilen ilk konser olma özelliğini de taşıyan programa yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Ünlü isimleri Kent gönüllüsü gençlerle buluşturan konsere yoğun ilgi gösterildi.

Konser öncesi imza dağıtan Türk Pop Müziği’nin yıldızları Bengü, Murat Dalkılıç, Nazlı, Volga Tamöz ve Kolpa, şarkılarını Bursa sevdalısı gençlerle birlikte seslendirdi. Sahneye ilk olarak çıkan Kolpa, "Son nefesim", "Böyle ayrılık olmaz", "Kadınım" ve "Koşa koşa" parçalarını konser alanını dolduran binlerce kişi ile birlikte seslendirdi. Bir saat boyunca sahnede kalan Kolpa, daha sonra hayranlarına veda etti ve sahneyi Nazlı'ya bıraktı.

Giydiği şık elbise ile dikkatleri üzerine çeken Nazlı, en sevilen şarkıları "Beni yazın", "Görmelisin" ve "Beni Sevme" parçalarını hayranları için seslendirdi. Bir saat boyunca sahne performansını koruyan Nazlı, yerini Murat Dalkılıç'a bıraktı. alanı dolduran vatandaşlardan yoğun alkış toplayan Dalkılıç, "Dönem", "Kıyamadım ikimize", "Yalanın batsın" ve "Çatlat" parçalarını seslendirdi. 2 saat boyunca yorgunluğa aldırış etmeden hayranlarını coşturan Dalkılıç, daha sonra Volga Tamöz ile birlikte şarkı söyledi. Merakla beklenen gecenin sonunda ise en son Bengü sahne aldı. Volga Tamöz ile birlikte sahne alan Bengü, "Aşkım", "Son nokta", "Varsın", "Soruyor" ve "Yalansın" parçalarını sevenleri ile birlikte seslendirdi. Gece 1'e kadar süren konserde son olarak sahneyi alan Bengü, Bursa'yı çok sevdiğini ve hayranlarına geceye renk kattıkları için teşekkür etti.

Vatandaşların ücretsiz olarak izlediği konser gece saat 1'de sona erdi.

FİNAL GECESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ...  -
FİNAL GECESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ...  -
FİNAL GECESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ...  -
FİNAL GECESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ...  -
FİNAL GECESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ...  -
FİNAL GECESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ...  -
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2011 Cuma 03:44:00
Güncelleme :29 Temmuz 2011 Cuma 09:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?