6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Fırçayla kendilerine geldiler!

ERTUĞRUL SAĞLAM FIRÇAYI ATTI, İKİNCİ YARIDA TOPARLANDILAR

Kendi sahasında Fenerbahçe karşısında ilk yarıda mağlup duruma düşen Bursasporlu futbolcular, devre arasında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın fırçasıyla kendilerine geldiler.

Tecrübeli teknik adam talebelerine, "Kesinlikle siz bu değilsiniz, sahada gücünüzü gösterin. Çıkın aslanlar gibi mücadele edin" deyince toparlanan yeşil beyazlı oyuncular hem golü buldu, hem de Fenerbahçe'ye kalesinde zor anlar yaşattı.

Bursaspor iki rekora birden imza attı. Kendi sahasında tam bir yıldır mağlubiyet yüzü görmeyen yeşil beyazlılar, bu sezonda da ilk 10 haftayı yenilgisiz kapattı. Bursaspor en son 6 Kasım 2009'da kendi sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olmuştu. Dün akşam Fenerbahçe'yi elinden kaçıran yeşil beyazlılar hem liderliğini sürdürdü hem de ilk 10 haftalık yenilmezlik rekorunu kırdı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ali Tandoğan, ilk yarıya nazaran ikinci yarıda çok daha etkili olduklarını ifade ederek, bunda Ertuğrul Sağlam'ın kendilerini çok iyi motive etmesinin etken olduğunu ifade etti. Ali Tandoğan, "Hocamız devre arasında yanımıza gelip "çocuklar siz bu değilsiniz, çok daha iyi olmalısınız. Çıkın gücünüzü gösterin, aslanlar gibi oynayın. Bu seyirciyi üzmeyin" dedi. Bunun üzerine biz de toparlanıp golü bulduk" şeklinde konuştu.

Manchester United deplasmanında sakatlanan Ali Tandoğan ise kendisine yoğun tedavi uygulandığını, hocasından oynamak istediğini kaydederek, "Yoğun bir tedavi uygulanmıştı, ağrılarım azalmıştı. Hocamdan oynamak istediğimi söyledim. Ayağımda bir problem yoktu, ama zaman zaman da ağrıdı" diye konuştu.

Öte yandan yeşil beyazlı taraftarlar da Sercan Yıldırım'ı konuşuyor. 11,82 ve 90.dakikalarda yakaladığı yüzde yüzlük pozisyonları gole çeviremeyen Sercan Yıldırım taraftarlara saç baş yoldurtuyor. Atamadığı goller yüzünden taraftarlardan tepki alınca psikolojik bunalıma giren genç oyuncuya hocası Ertuğrul Sağlam destek çıktı. Sağlam, hem soyunma odasında hem de basın toplantısında özellikle Sercan'ı kutladığını söyledi. Sağlam, bir gazetecinin, ''Sercan'ı tebrik ettiniz ama iki net gol pozisyonundan

yararlanamadı. Sercan'a gol çalıştırıyor musunuz?'' sorusuna ''Elbette çalıştırıyoruz. Daha çok genç bir futbolcu. Evet pozisyonlar kaçırdı ama özellikle ikinci yarıda gol atmak için çok çabaladı'' cevabını verdi

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 11:39:00
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 14:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?