6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Forma aslanın ağzında

BURSASPOR'DA FORMA ASLANIN AĞZINDA

Yeni sezonda 3 ayrı kulvarda mücadele edecek Bursaspor'da antrenmanlardaki forma savaşı dikkat çekiyor. Ertuğrul Sağlam'ın gözüne girmek isteyen futbolcuların azimli çalışması teknik kadroyu sevindiriyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak, tarihinde ilk kez büyük bir başarıya imza atan Bursaspor'da yeni sezon öncesi forma savaşı yaşanıyor. Sağ bek haricindeki bütün bölgelerin alternatiflerinin bulunması yeşil-beyazlı oyuncular arasında, "Forma aslanın ağzında" yorumlarının yapılmasına sebep oluyor.

YENİ TRANSFERLER TAKIMI ATEŞLİYOR

Sol beke alınan Vederson, kaleci Harun, orta sahaya alınan Insua ve Steniert'in takıma katılmasıyla yaşanan forma savaşı dikkat çekiyor. İki yeni ismin daha Bursaspor'a kazandırılmasıyla forma rekabetinin artacağı ifade ediliyor. Geçtiğimiz sezon başarılı performansları ile dikkat çeken Volkan Şen, Ozan İpek, Sercan Yıldırım ve İsmail Haktan Odabaşı gibi gençler ise 3 kulvarda da formayı bırakmak istemiyor.

GENÇLER İSTEKLİ ÇALIŞIYOR

Bursaspor'un geleceği olarak gösterilen Serdar Aziz, Emre Pehlivan, Muhammet Demir ve Anıl Sarak gibi gençlerin yükselen grafiği ise dikkat çekiyor. Genç oyuncuların antrenmanlardaki istekli görüntüsü forma savaşının daha da kızışacağını gösteriyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ise hak eden bütün futbolcuya forma şansı vermesi oyuncuları hırslandırıyor.

Milyonlarca euro harcayıp gösterişli transferler yapan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa ve hazırlık maçlarında gösterdiği kötü performans karşısında Bursalılar, "Bu sene de neden şampiyon olmayalım" yorumları yapıyor.

BURSASPOR'DA FORMA ASLANIN AĞZINDA
BURSASPOR'DA FORMA ASLANIN AĞZINDA
BURSASPOR'DA FORMA ASLANIN AĞZINDA
BURSASPOR'DA FORMA ASLANIN AĞZINDA
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 11:50:03
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 15:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?