3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Foto ralli şenliği başlıyor

BURSA'DA FOTO RALLİ ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Hafta sonunu farklı bir etkinlikle değerlendirmek, eğlenceli bir hafta sonu geçirmek isteyenler için Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından 'Foto Ralli Şenliği' düzenlenecek.

BOSSEK ve AS Merkez OUTLET, Maysan Mando A.Ş., Uludağ İçecek, Rentıp, Fuse Turizm, Emek Yağ Sanayi A.Ş., Carrefour ve Korupark İskender katkılarıyla 13 Aralık Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları 'Foto Ralli' yarışması düzenlenecek. Yarışmadan elde edilecek gelirle 'Ultrasonografik dobler cihazı' alınarak Uludağ Üniversitesi Anestezi Yoğun Bakım ünitesi'nde hediye edilecek.

Pazar günü saat 10:30'da AS Merkez Outlet önünden ilk yarışmacıya verilecek startla başlayacak olan Foto Ralli, 2 saatlik zaman diliminde Bursa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek, kentin geçmişi ve bugününe ait bilgileriıs tazeleme amacını taşıyor. Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım belediye sınırları içerisindeki önemli noktalarda çekilen 15 kare resmin, o noktalardaki gözetmenlere onaylatılması ve sorulacak soruya doğru cevap verilmesi şeklinde gerçekleşecek Foto Ralli yine AS Merkez Outlet'de sonlandırılacak. Bir otomobilde en fazla dört kişinin katılacağı yarışmaya, herkes kayıt yaptırılabiliyor.

Dereceye giren yarışmacılara sponsor firmalar tarafından sürpriz hediyeler verilecek. İlki Temmuzda yapılan, Serkan Beki ve grubunun birinci olduğu Foto Ralli, en kısa sürede en çok noktaya ulaşma, genel kültür, en iyi bayan dalında değerlendirilecek. Şehir içi trafik kurallarına göre yapılacak olan yarışmanın ödül töreni de AS merkez Outlet'te gerçekleştirilecek. İki yarışma sonunda en yüksek puana sahip yarışmacılar, Bursa Foto Ralli Şampiyonu olmaya hak kazanacak.

Bossek Kulübü Başkanı Erdal Elbay ve Çekirge Lions Kulübü Başkanı Adnan Oya, tüm Bursa halkını organizasyona katılmaya davet etti. Bossek Başkanı Elbay, yarışma hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için www.bossek.org adresinin ziyaret edilebileceğini söyledi.

BURSA'DA FOTO RALLİ ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 13:55:05
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 14:54:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?