3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Fren yerine gaza basınca...

Bursa'da alkollü olduğu belirtilen bayan sürücü fren yerine gaza basınca önünde seyreden başka bir otomobile çarpıp, otomobilin takla atmasına sebep oldu. Takla atan otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Osmangazi ilçesi Yeni Yalova yolu üzerinde meydana gelen kazada, alkollü olduğu tespit edilen Serap D. (29) 16 Z 5173 plakalı otomobil ile Yalova istikametinden Bursa istikametine giderken, fren yerine gaza basınca, önünde seyir halinde olan ve sürücüsü belirlenemeyen 16 CKZ 03 plakalı otomobile çarptı.

Kazada takla atıp 50 metre sürüklenen otomobilde bulunan İlkay K. (31), Erhan K. (35) ve Hakan P. (34) yaralandı. Durumları ağır olan yaralılar, vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılıp, ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada kaza sonrası otomobili yan yatan sürücü Serap D. ve yanında oturan arkadaşı Gülay A. kazadan yara almadan kurtuldu. Ayakta durmakta güçlük çeken Serap D. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Serap D'nin 144 promil alkollü olduğu belirlendi. 3 kişinin yaralandığı kazayla alakalı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2007 Pazar 16:50:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SERHAT TURAN IP: 85.99.247.xxx Tarih : 15.05.2007 15:43:44
artık bu yollarda çok trafik canavarı dolaşmaya başladı anlamıyorum buna rağmen hala türkiyedeki ehliyet alma çok kolay önüne gelen ehliyet alabiliyor bide bayan sürücülerin araç sürerken daha heyecanlı olmaları bu kazaları tetikliyor yanlış analaşılmasın ben bayan sürücülerin çoğunun kötü araç kullandığını her kanıtla ispatlayabilirim bu bir gercek bide gazetalara bayandan satılık yazılarını görünce fıttırıyorum sanki çok güzel kullanıyorlar ya