6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Fuhuş kavgası kanlı bitti

FUHUŞ KAVGASINDA BALTALAR KONUŞTU

Bursa'da yeni taşınan komşularının eve erkek aldığı iddiasıyla öfkelenen mahalle sakinlerinin kavgasında balta kullanıldı. Olayda biri ağır 3 kişi yaralanırken, 2 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece merkez Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi Göçmen Caddesi Camii aralığında meydana geldi. Mahallelerine yeni taşınan bir kadının her gece eve erkek aldığını ileri süren komşular ayaklandı. Bu yüzden birbirine giren tarafların kavgasında baltalar konuştu. Olay yerine giden polis ekipleri kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Bahçede kanlar içinde yatan Mehmet Lütfü N. (50) ve Bekir Ağa G. ile Aynur Y. (40) olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunan Mehmet Lütfü N. ile Bekir Ağa G. kendilerine karşı komşuları olan kişilerin saldırdığını ileri sürdü.

Bunun üzerine karşı eve operasyon yapan polis, aşırı alkollü Serap K. (23) ile İsmet Ö.'yü (47) gözaltına aldı. Fakat şüpheli müştekilerin de yaralandığını gören ekipler, zanlıları da ambulansla hastaneye sevk etti. Başka bir suçtan dolayı arandığı belirlenen Serap K.'nın aşırı alkollü olduğu için ifadesi alınamadı.

Polis hastanedeki tedavinin ardından şüpheli müşteki İsmet Ö. ile Serap K.'yi mevcutlu olarak adliyeye sevk edecek.

FUHUŞ KAVGASINDA BALTALAR KONUŞTU
FUHUŞ KAVGASINDA BALTALAR KONUŞTU
FUHUŞ KAVGASINDA BALTALAR KONUŞTU
FUHUŞ KAVGASINDA BALTALAR KONUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 14:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?