3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Funda Arar mest etti

48. Uluslararası Bursa Festivali'nde muhteşem bir konser veren ünlü sanatçı Funda Arar, sevenlerinin gönlünü fethetti. Müzisyen eşi Febyo Taşel ile aynı sahneyi paylaşan Arar, sosyal projelerde yer alacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) işbirliğiyle düzenlenen festivalde Harput Grup sponsorluğunda konser veren güzel sanatçı Funda Arar, hayranlarını şarkılarıyla mest etti. Arar, Bursa'da konser vermenin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Biletleri satışa sunulduğu ilk günde tükenen ve Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran 5 bini aşkın hayranı tarafından ilgiyle izlenen Funda Arar, "Uluslararası Bursa Festivali'nde 3 yıl önce de konser vermiştim. Burada olmaktan ve sevenlerimin ilgisinden dolayı çok mutluyum. Bursa seyircisi beni hiçbir zaman yalnız bırakmıyor" dedi.

Bursalı hayranlarına 'sanatsever dostlar' ve 'müziksever dostlarım' şeklinde hitap eden güzel sanatçı, sanat yaşamında son dönemde yaşadığı çıkışın sevincini yaşarken, yeni albüm çalışmalarını da sürdürdüğünü söyledi. Özellikle çocuklara yönelik sosyal amaçlı yeni projelerinin olduğunu müjdeleyen Arar, ileride bir sinema filmi projesine de sıcak bakabileceğini söyledi.

Müzisyen eşi Febyo Taşel ile aynı sahneyi paylaşan Funda Arar, 'Ateş Düştüğü Yeri Yakar', 'Yak Gel', 'Karartma Günleri', 'Senden Öğrendim' ve 'Benim İçin Üzülme' gibi eski ve yeni şarkılardan oluşan repertuarında müziğin duayen sanatçılarının şarkılarına da yer verdi.

Sempatik tavırlarıyla Bursalıları kendisine hayran bırakan Arar, esprili diyaloglarla renklendirdiği konserinde sevenleri tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Ünlü sanatçıya konserin sonunda İznik çinisi armağan edildi. 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 11:17:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?