4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Futbocuların playstation keyfi

SERCAN VE BATALLA'NIN PLAYSTATİON KEYFİ

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile futbolculardan Sercan Yıldırım ve Batalla imza gününde taraftarla buluştu. Yeşil-beyazlıların yoğun ilgi gösterdiği Sercan ve Batalla buluşmanın ardından Bimeks'te playstation'ın başına geçip sanal ortamda top koşturdular.

Ligin flaş takımlarından 3. sıradaki Bursaspor'un teknik patronu Ertuğrul Sağlam, öğrencileri Sercan ve Batalla ile Yeşil-beyazlı takımın teknoloji sponsoru Bimeks'in Zafer Plaza'daki mağazasında imza gününe katıldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Sağlam ve futbolcular hayranlarına bol bol imza dağıttılar.

Bazı taraftarlar kravatını, bazıları da gömleğini imzalatırken, Sağlam ve futbolcularla fotoğraf çektirebilmek için yarıştılar.

İKİ GOLCÜ SANAL SAHALARDA STRES ATTI

Bu arada sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı çalışan ve ancak hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir maçında forma giyeceği açıklanan Sercan Yıldırım, Batalla ile birlikte Playstation 3'ü denedi. İki futbolcu karşılıklı FIFA 2010 oynayarak stres attı. Sanal yeşil sahalarda geçen kıran kırana mücadeleyi fanatik taraftarlar da büyük bir zevkle izledi.

SERCAN VE BATALLA'NIN PLAYSTATİON KEYFİ
SERCAN VE BATALLA'NIN PLAYSTATİON KEYFİ
SERCAN VE BATALLA'NIN PLAYSTATİON KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 15:03:03
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 18:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?