6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Futbolcular sağlık kontrolünden geçti

BURSASPORLU OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da futbolcular sağlık kontrolünden geçiyor. Bursasporlu oyuncular bazıları sağlık kontrolünden geçerken diğerleri ise Özlüce Tesisleri'nde antrenman çalışmalarına katıldı.

Bursaspor'un sağlık sponsoru Acıbadem Bursa Hastanesi'nde gerçekleşen bugünkü kontrolüne Hector Damian Steinert, Dimitor Ivankov, Yavuz Özkan, Gökçek Vederson, Ivan Ergiç, Stelian Giani Krita, Pablo Batalla, Serdar Aziz, Sercan Yıldırım, Ramazan Sal ve Muhammet Demir katıldı. Yeşil-beyazlı futbolcular göz, diş, iç hastalıkları, kardiyoloji, genel cerrahi, ortopedi, nöroloji branşlarında kontrolden geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçen Ramazan Sal, şampiyon olduktan sonra hedeflerinin daha da büyüdüğünü ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig'de mücadele edeceğiz. Hocamız kadroyu bu yıl geniş tutacağını söyledi. Bütün futbolculardan yararlanacağını ifade etti. Biz de elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz. Başarılı olmak için bütün arkadaşlarımızla çalışıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk takımımız ve arkadaşlarımız için hayırlı olur" dedi.

Yeni yapılan transferlerle ilgili de konuşan Sal, yeni gelen oyuncular ile hemen kaynaştıklarını ve futbolcuların sıcak kanlı insanlar olduğunu söyledi.

BURSASPORLU OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
BURSASPORLU OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 14:09:02
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 14:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?