4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Futbolculardan galibiyet sözü

Bursaspor Kaptanı Ömer Erdoğan, Trabzonspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirterek, "Trabzonspor karşısında iyi futbol oynayarak 15 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz" dedi.

Bursaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Trabzonspor maçı hazırlıkları öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli kaptan Ömer Erdoğan, Trabzonspor maçının zor bir karşılaşma olacağını belirtti.

Trabzonspor maçından puan veya puanlar almak istediklerini kaydeden Erdoğan, "Bu maç bizim 4-5 haftalık dönemimizi etkileyecek. Zor bir maç olacak. Ankaragücü karşısında aldığımız galibiyetin aynısını Trabzonspor karşısında da almak istiyoruz.Ligde iyi devam ederiz. Biz her maçı aynı şekilde hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda ve deplasmanda iyi oynamaya çalışıyoruz. Bizim için rakibin kim olacağı fark etmez. Geçen sene Trabzonspor karşısında iyi futbol oynamıştık. İyi futbol oynayarak 15 yıllık hasrete son vereceğiz" dedi.

"MAÇIN NETİCESİNİ HAKEMLER DEĞİL BİZ BELİRLEYECEĞİZ"

Hafta başından beri Trabzonspor maçına hazırlandıklarını kaydeden Erdoğan, "Trabzonspor karşısında ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah hatasız oynarız. Gol yollarında başarılı olursak istediğimiz puanı alırız. Geçen sene oynadığımız Trabzonspor maçında hakemler konusunda şanssızdık. O artık hakemin o günkü şanssızlığıydı. Biz hakemlerin iyi niyetine inanıyoruz. İnşallah maçın neticesini hakemler değil biz belirleyeceğiz" diye konuştu.

"3 BÜYÜKLER BİREYSEL OYNAYARAK KAZANIYOR"

Ligin ilk 3 haftasında zirvede yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bireysel yetenekli futbolcularının tecrübeleriyle iyi oynadığını belirten Erdoğan, "Şu anki görüntüde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın göze hoş gelen futbolu var. Liderlerin bireysel nitelikte iyi oynayan oyuncuları var. Maçın skorunu belirleyebiliyorlar. Ben şu an ligde yüzde 100 hazır olup takım oyunu sergileyen bir ekip olmadığına inanıyorum. Bence 2-3 hafta sonra fark kapanacak. Herkes herkesi yenebilecek duruma gelecek. Bireysellikten fazla takım oyununu sahaya yansıtmak istiyoruz. Önümüzde kritik 3 maçtan iyi puanlar çıkarmak istiyoruz. Hedefimiz, Trabzonspor maçından istediğimiz neticeyi almak" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu Turgay Bahadır ise, takım içerisinde uyum sorunu yaşamadığını kaydederek, zorlu Trabzonspor maçından istedikleri puanı alabileceklerini dile getirdi. Bahadır, "Takımda problem yok. Zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Büyük bir baskı altındayız. En son resmi golümü Kayserispor'da atmıştım. Ama benim gol atmam önemli değil. Önemli olan takımın galip gelmesi. Takım içerisinde genç oyuncular ve tecrübeli oyuncular arasında fark yok. Birbirimize sahip çıkıyoruz. İnşallah Trabzonspor'u yeneriz.Trabzon'a kazanmaya gidiyoruz. Kazanamasak da 1 puan bizim için çok önemli" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 14:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?