3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Galatasaray'dan puan alacağız!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçında hedeflerinin iyi futbol sergileyerek, sahadan puan veya puanlarla ayrılmak olduğunu söyledi.

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Bursaspor Teknik Drektörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray maçında hedeflerinin futbolseverlere güzel futbol izletip 3 puan almak olduğunu söyledi. Sağlam, "Cuma günü ligin şampiyon adaylarından Galatasaray ile karşılaşacağız. Rakibimizin antrenör değişikliyle birlikte ligde ve Avrupa kupalarında yükselişi var. Ligde oynanan son karşılaşmalardan sonra üst sıralar belirginleşmeye başladı. Galatasaray da şampiyonluk yarışında üst sıralara çıkabilmek için bu maçta 3 puanı hedefleyecek. Bizim ligdeki hedefimiz doğrultusunda 3 puana ihtiyacımız var. Bizim de hedefimiz üst sıralar, bu nedenle sahaya kazanmak için çıkacağız. Bunları yaparken de kendimizi tatmin edecek ve taraftarımızı umutlandıracak bir oyun anlayışını sahaya yansıtmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Galatasaray'ın bu maçta iddialı olacağını vurgulayan Sağlam, "Bizim de iddiamız var. Ligin altıncısı ile aramızda 2 puan fark var. Altıncılığa oturmak için bu maç büyük fırsat. Biz her zamanki gibi gidip iyi mücadele edip ve iyi futbolla güzel sonuç almak istiyoruz. Şehrimizi ve kulübümüzü iyi temsil etmeye çalışacağız. Bizi mutlu edecek, puan cetvelinde bizi yukarılara taşıyacak puanları almak istiyoruz. Futbolcularım da bu işin ciddiyetinin farkındalar. Taraftarın, şehrin beklentilerinin farkındalar. Bundan sonraki dönemde iyi futbolun dışında sonuca da gideceğiz" dedi.

Karamsarlığa gerek olmadığını dile getiren Sağlam, "Şu ana kadar ligde 6 karşılaşma oynadık ve bunun ikisinde galip geldik, 4 maçta ise berabere kaldık. Özellikle kendi sahamızda aldığımız beraberlikler bazı kişilerde karamsarlığın başlamasına neden olmuş. Ama samimi olarak şunu söylemek istiyorum berabere kaldığımız takımlardan birisi Sivasspor, ligin lideri. O maçta kalemizde gördüğümüz gol dışında pozisyon vermedik. Kocaelispor maçında ise bir önceki hafta Galatasaray'a 5 gol atan bir takıma yine pozisyon vermedik. Bu takımlara karşı kalemizde pozisyon hatırlamıyorum. Kocaelispor'un bir tane pozisyonu var, o da çok cılız bir şuttu. Hacettepe maçında gol dışında rakibin pozisyonu yok. Yıllarca futbolun içerisindeyiz. Biz ne yaptığımızı biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu dile getiren Sağlam, "Biz takımımızın fiziksel seviyesini üst noktaya getirir, futbol kalitemize yükseğe çıkartabilirsek, toplar hep çizgiden çıkacak değil. Her zaman kaleciler topları kurtaracak değil. Fakat futbol adına güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum, her şeyi sahaya yansıtıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 22:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?