6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gaspçılar mı kaçırdı?

ÖNCE TELEFONUNU, SONRA KIZI ÇALDILAR

Bursa'da gaspçılar tarafından kaçırıldığı iddia edilen 15 yaşındaki kızdan 12 gündür haber alınamıyor.

İddiaya göre, geçen ay merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi'nde oturan 15 yaşındaki G.K., eve girerken kendisini takip eden 3 kişinin saldırısına uğradı. Genç kızın cep telefonunu gasp eden saldırganlar, olayın ardından firar etti. Soluğu karakolda alan mağdur kız, cep telefonunun gasp edildiğini ifade ederek şüphelilerin yakalanmasını istedi.

Polis olayla alakalı olarak G.A. ve S.B.'yi gözaltına alırken, A.İ.U. ise firar etti. Adliyeye sevk edilen zanlılardan S.B. tutuklandı. Olayın firari şüpheli A.İ.U., iddiaya göre G.K.'nin şikayetini geri alması için kullandığı aracı genç kızın üzerine sürdü. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan genç kız, kazadan 3 gün sonra kayboldu.

43 yaşındaki baba E.B., kızının telefonunu gasp eden kişiler tarafından kaçırıldığını iddia etti. Bunun üzerine polis, yağma olayının firari şüphelisi A.İ.U.'yu da gözaltına aldı. Şüpheli, kız kaçırma olayıyla hiçbir alakası olmadığını söylerken, kızın üzerine araç sürdüğü iddialarını da yalanladı.

Son umutları da tükenen aile, şimdi kızlarının bulunması için polisten gelecek haberi bekliyor. Kızının hayatından endişe ettiğini dile getiren E.B., "Kızım gasp olayının ardından ortadan kayboldu. Kızım şikayetini geri alması için baskı görüyordu. Bu olayın gaspçılarla bağlantılı olduğunu düşünüyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 11:00:00
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 17:12:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?