3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Gazete ilanıyla gelen evlilik teklifi

Bursa'da bir avukat, gazete ilanıyla gelen evlenme teklifiyle dünya evine girdi. 

Bursa Barosu avukatlarından Bilgen Şentürk, özel bir otomotiv firmasında çalışan sevgilisi Serter Saraç'tan hiç ummadığı anda gelen evlenme teklifiyle şoke oldu. Saraç, firmalarıyla alakalı çıkan haberi bulması için avukat sevgilisinden gazete almasını rica etti. Gazeteyi aldıktan sonra evlenme teklifinden habersiz icra müdürlüğüne müvekkillerinin işlemleri için giden genç bayan, beklerken gazeteyi kontrol etmeye başladı. Bir süre sonra gazetede adının yazdığı bölüme gözü takılan genç avukatın, yüzük ve güllerle bezenmiş bölüm dikkatini çekti. Bilgen Şentürk gazetede, "Sen; o değerli varlık, gönlümün hazine dediği Bilgen Şentürk. Tüm evren şahit olsun ki seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin? (Serter Saraç)" yazan romantik teklife "hayır" diyemedi. Sevinçten havalara uçan Şentürk, hemen sevgilisini arayarak, teklifini kabul ettiğini söyledi.
 
Yapılan hazırlıkların ardından nikah masasına oturan çift dünya evine girdi. Serter Saraç, "İlan için pek çok gazeteyi aradım. Fakat eşim avukat olduğu için kimse ilanı basmaya cesaret edemedi. Bin bir rica ve minnetin ardından ilanı basmak için bir gazeteyle anlaştık. Ben de vereceği cevabı merakla bekliyordum. Gazeteyi almasını söyledikten 2-3 saat sonra bana döndü. O sürede sanki zaman durmuş, geçmek bilmiyordu. Çok şükür ki 'evet' dedi. Böylelikle dünyanın en mutlu insanı oldum" dedi. 

Avukat Şentürk ise, "O gün ömrümün en mutlu günüydü. Birbirimize aşıktık ve çıkıyorduk. İstediği gazeteyi aldım. Üstün körü göz gezdirdim ve haberi bulamadım. İcrada işlerim vardı. Sıra beklerken gazeteyi okuyayım dedim. Bir süre sonra ismimin geçtiği bölüme gözüm takılınca şoke oldum. Tekrar tekrar okudum. Hemen icradan çıkıp, eşimi aradım. Sevinçle evet dediğimi söyledim. O gün o kadar mutluydum ki, gece tebessüm etmekten yanaklarım ağrıdı. Hiç böyle bir evlenme teklifi alacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Çok romantikti" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 15:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?