4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gazetecilerden Başkan'a ziyaret

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin Nuri Kolaylı başkanlığındaki yeni yönetimi Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

Başkan Nuri Kolaylı ile yönetim kurulu üyeleri Celil İnce, Necati Kartal, Ercan Akyıldız, Erhan Ertarman, İhsan Altıkardeş, Cemal Ekentok, Mehmet Ali Ekmekçi ve Genel Sekreter Sinan Tunç'tan oluşan BGC heyeti Recep Altepe'yi Ördekli Hamamı'ndaki makamında ziyaret etti. BGC'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Nuri Kolaylı, mesleki sorunları anlattı. Belediyelerin, gazetecilerin meslek örgütleriyle ilişkilerinin çok önemli olduğunu, iki grubun da kamu görevi yaptığını hatırlatan Nuri Kolaylı, "Bir taraf kamu hizmeti yaparken, diğer taraf olan biz gazeteciler kamuoyunu bilgilendiriyoruz" dedi. Ziyarette Başkan Kolaylı, gazetecilerin konut sorununu da dile getirdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe de, basın mensuplarının toplumu aydınlatmada önemli görevler üstlendiğini, Bursalı gazetecilerin de bunu başarıyla yerine getirdiğini kaydederek, "Sizler çok önemli görevleri yerine getiriyorsunuz. Yeni dönemde de birlikte güzel çalışmalar yapacağız" diye konuştu. Altepe, gazetecilerin konut sorunu konusunda ortak akılla çözüm üretebileceklerini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 13:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?