6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Gazeteler yeşil-beyaz çıktı

YEREL GAZETELER YEŞİL BEYAZ ÇIKTI

Bursa'da yayın yapan 7 mahalli gazete bugün yeşil beyaz çıktı.

Bugüne mahsus 50 bin baskı yapan Olay Gazetesi, arka kapağı birinci sayfa ile birleştirip 18 sütun yaptığı manşetini, "Şampiyon Bursaspor" olarak attı. Olay'ın üst başlığı ise, "İstanbul Saltanatı Bitti Fenerbahçe Cumhuriyeti Çöktü" oldu. Özel şampiyonluk ilavesi veren Bursa Hakimiyet Gazetesi ise, "Bursaspor Şampiyon" manşetini, 'İnandık, Çalıştık, Direndik, Kazandık, Devrim Yaptık" 'Edirne'den Kars'a Bayram Yaptı' uydusu ile duyurdu.

Şehrin en eski yayın kuruluşlarından Haber Gazetesi de, "Tarih Yazdık" manşeti ile çıktı. Haber'in özel ekinde, "Yeşil Beyaz Şampiyon Bursa" başlığı dikkati çekti. Meydan Gazetesi, "Bursa Devrimi", "Timsah Şampiyon" başlıklarını kullandı. Kent Gazetesi ise, "İnanç ve Mucize", "Türkiye'nin Gururu Oldu" diye manşet attı.

Hayat Gazetesi, "Üç Büyük Bakar, En Büyük Kapar" manşetini attı. "Yeşil Beyaz Devrim" manşetini atan Yeni Dönem Gazetesi ise, "İstanbul takımlarının saltanatına son verip, şampiyonluğa uzanan Bursaspor, futbol tarihini yeniden yazdı. Sabaha kadar uyumayan Bursa bayram yerine döndü. Türkiye şampiyonu ayakta alkışladı" spotu ile şampiyonluğu duyurdu.

Şampiyonluğun sabaha kadar kutlandığı şehirde, öğle saatlerinde bayilerde gazete kalmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 13:14:01
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 23:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?