3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Geçmiş olsuna geldi soyuldu

İstanbul'dan Bursa'da trafik kazası geçiren akrabasına geçmiş olsun ziyaretine gelen kişinin otomobili camı kırılarak soyuldu.

Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, 3 kişi oldukları tespit edilen zanlıların yakalanması için alarma geçti.

İstanbul'da ikamet eden Ahmet A.(45) geçtiğimiz günlerde trafik kazasında ölümden dönen Bursa'daki akrabasına geçmiş olsun ziyaretine geldi. 34 AOA 18 plakalı otomobilini merkez Osmangazi ilçesi, Elmasbahçeler Mahallesi, Zafer Sokak üzerinde bırakan Ahmet A., bir süre sonra aracının yan camının kırılarak içerisindeki bulunan eşine ait çantanın alındığını öğrendi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Ekipler araç içinde parmak izi incelemesi yaparken, çantada 25 TL'lik bozuk para ve H.Ö. adına düzenlenmiş kimlik olduğu bildirildi.

Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis 3 kişi oldukları tespit edilen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen Ahmet A., "İstanbul'da bile böyle bir şey yaşamadım. Gece olsa tamam diyeceğim. Ama aracım güpegündüz soyuldu. Hırsızların cesareti karşısında şok oldum" dedi.  Şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 11:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?