6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Geleceğin futbolcuları topbaşı yaptı

GELECEĞİN FUTBOLCULARI TOPBAŞI YAPTI

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği'nin açtığı kış futbol okulunda eğitimler başladı.

450 öğrenciyle bugün idmanların başladığı kış futbol okulu için kayıtlar halen devam ediyor. Okulun ilk gününde minik futbolcular çift kale maç ve ısınma hareketleri yaptı. Sabahın erken saatlerinde ilk antrenmana anne babalarının ellerini tutup gelen minik futbolcular heyecanla hocalarını dinledi.

Kursa katılan minik futbolculara başarılar dileyen Bursaspor Futbol Okulu sorumlusu Şentürk Turan, ''Yoğun bir yaz döneminden sonra yeni arkadaşlarımıza kavuştuk. Hocalarımız yeni Volkanlar, Sercanlar yetiştirecek. Daha önce Bursaspor alt yapısına futbol okulundan çok iyi çocuklar verdik. Birlik ve dayanışma duygusu yüksek, başarılı gençleri Türk sporuna kazandırmak bizim en önemli görevimizdir'' dedi.

Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ise, bütün kursiyerlere başarılar dileyerek, geleceğin futbolcularını çıkartacaklarını söyledi. Profesyonel antrenörlerin çalıştıracağı çocukların eğitimi 8 ay sürecek ve cumartesi ile pazar günleri yapılacak. Genç futbolculara ayrıca teorik dersler de verilecek.

GELECEĞİN FUTBOLCULARI TOPBAŞI YAPTI
GELECEĞİN FUTBOLCULARI TOPBAŞI YAPTI
GELECEĞİN FUTBOLCULARI TOPBAŞI YAPTI
GELECEĞİN FUTBOLCULARI TOPBAŞI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 12:49:02
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 12:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?