2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Gelinim hamile onu kurtarın!

SİS FACİASINDA YARALANAN HAMİLE KADININ BEBEĞİ ALINDI

Bursa'da 4 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazada kayınvalidesiyle birlikte yaralanan 5 aylık hamile kadının bebeği alındı. Çiçek Akar'ın saat 05.00'te 30 liralık yevmiye için sebze-meyve haline çalışmaya gittiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Bursa-İzmir çevre yolunda yoğun sis sebebiyle meydana gelen zincirleme kazada 4 kişi ölmüş, 12 kişi yaralanmıştı.

Kazada durumu ağır olan yaralılar arasında bulunan 5 aylık hamile Çiçek Akar'ın (29), kayınvalidesi Zekiye Akar ile birlikte sebze-meyve halinde 30 liralık yevmiye ile çalışmaya gittiği ortaya çıktı. Hayati tehlikesi bulunan genç kadınının karnındaki bebeği ameliyatla alındı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinden reanimasyon ünitesine sevk edilen 2 çocuk annesinin ölüm kalım savaşı sürüyor. Acı haberle hastaneye koşan genç kadının yakınları ise doktorlardan gelecek sevindirici haberi bekliyor.

Olayın şokunu üzerinden atamayan Mesut Akar, eşinin ağır yaralandığı kazada annesinin de yaralandığını ifade ederek, "Uzun süre ona ulaşamadık. Neden sonra bu kaza sebebiyle yaralandığını öğrendik. Eşimin sağlığı için karnındaki bebeğimiz alındı. Şu an solunum cihazına bağlı olarak yaşam savaşı veriyor. Biri 6 diğeri, 8 yaşındaki kızlarımın ise annelerinin durumundan haberi yok. Sürekli annelerinin ne zaman geleceğini soruyorlar. Onlara annelerinin ağır yaralandığını söyleyemiyoruz" diye konuştu.

Kazanın ardından hastaneye koştuklarını ifade eden Mesut Akar, "Annemin yaşadığını görünce çok sevindik. Durumu iyiydi. Hemen taburcu edildi. Fakat karımın yoğun bakımda olduğunu öğrenince yıkıldık. Zaten annem kendisini kurtarmaya gelen ekipleri, 'Gelinim hamile, gidin onu kurtarın' diyerek yönlendirmiş" dedi.

Hastane önünde sevinçli bir haber gelmesini bekleyen kayınpeder Mestan Akar ise gelininin 4-5 aylık hamile olduğunu ifade ederek, "2 kızı vardı. Görükle Hali'ne çalışmaya giderken yoğun sis sebebiyle kaza geçirmişler. Yüreğimiz yanıyor. Bir an önce sağlığına kavuşması için elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor" şeklinde konuştu.

SİS FACİASINDA YARALANAN HAMİLE KADININ BEBEĞİ ALINDI
SİS FACİASINDA YARALANAN HAMİLE KADININ BEBEĞİ ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 09:53:05
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 15:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?