4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gemlik Belediyesi'nde devir teslim

Gemlik Belediye Başkanlığı'na seçilen Fatih Mehmet Güler, görevi selefi Mehmet Turgut'tan devraldı. Güler, "Herkesin başkanı olacağım. Biz bir ekibiz, birlikte başaracağız" dedi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Fatih Güler, 10 yıllık Umurbey Belediye Başkanlığı'nın ardından Gemlik’te de yapacağı çalışmalar için kendilerine halkın vize verdiğini söyledi. Güler, çalışmalarından dolayı Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut’a teşekkür ederek, "Allah yüzümüzü kara çıkartmasın" diye konuştu.
Görevi Güler'e devreden eski Belediye Başkanı Mehmet Turgut, 10 yıl evvel başladığı görevi gönül rahatlığı ile yeni başkana teslim ettiğini, Gemlik’i çok sevdiğini söyledi.

Kaymakam Mehmet Baygül de, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, her iki başkanı ifade ederek, Gemlik’in daha iyi hizmetler alacağını söyledi. Baygül, Fatih Güler tarafından hazırlanan plaketi Mehmet Turgut’a takdim etti. Kalabalık bir vatandaş grubunun katıldığı tören sonrası Fatih Güler, Turgut’tan görevi devralarak, meclis üyeleri ile birlikte objektiflere poz verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 18:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?