3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Gemlik'e daha fazla hizmet sözü

AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Cemal Aydın Aybey'in seçim bürosu, Bursa milletvekillerinin de katıldığı törenle açıldı.

Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Gemlik'e daha fazla hizmet sözü verdi.

Seçim bürosunun açılışına AK Parti Bursa Milletvekilleri Mehmet Altan Karapaşaoğlu, Ali Kul, Sedat Kızılcıklı, Canan Candemir Çelik’in yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Oktay Kahveci, Gemlik’te AK Partili Belediye hizmetlerinin Cemal Aydın Aybey ile birlikte artarak devam edeceğini söyledi. Gemlik’te sosyal belediyecilik hizmetleri ilkesi ile sporda, turizmde, limancılıkta, sanayide, tarımda 24 saat durmadan çalışacaklarını kaydeden Cemal Aybey, “Bu yolda durmak yok, çalışmak var. Uyumak yok hizmet etmek var. Gücenmek yok, proje üretmek, yatırım yapmak var. Gemlik’e daha farklı ve daha büyük hizmetler getirmek için yola çıktık” diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe de, Türkiye’de politikanın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile uluslararası ve ülke sınırları içinde çok güzel bir yere geldiğini anlatarak, Bursa’nın da yerel belediyecilik hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti. Altepe, Gemlik'in Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden daha fazla yararlanacağını belirterek, "El ele, kol kola, gönül gönüle olacağız. Bu hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Vizyon projeler üretmek ve yatırıma dönüştürmek, hizmet bizim işimizdir” dedi.

Törende konuşan Bursa Milletvekili Mehmet Altan Karapaşaoğlu da, "Gemlik'e artık hak ettiği daha büyük yatırım ve hizmetler gelecek. Gemlik Üniversitesi, 2 B planları revizyonu sonrası Gemlik’in tepelere doğru genişlemesi, büyük yatırım ve hizmetler bunlardan bir kaçı olacaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 22:38:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?