2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Gemlik'te asfalt ve dolgu çalışmaları

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, cadde ve sokaklara asfalt dökülürken, Kayıkhane-Manastır bölgesi arasındaki sahile dolgu yapılıyor. 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Turgut, Gemlik’in büyük bir bölümünde asfalt işini tamamladıklarını, son olarak Topçular Caddesi, Balıkpazarı 1 ve 2 Nolu Caddeler, Ziya Kaya Mahallesi ve ara sokaklar ile bu cadde ve mahalleleri bağlayan sokaklarda asfaltlama çalışmalarını titizlikle devam ettirdiklerini söyledi. Son çalışmalarda 2 bin ton asfalt döküldüğünü anlatan Turgut, Göçay firması tarafından yapılan işin 500 milyon YTL’ye mal olacağını sözlerine ekledi. 

Öte yandan, Kayıkhane-Cumhuriyet Mahallesi Manastır mevkiinde yapılan sahil dolgu çalışmalarını da yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Turgut, yaklaşık bir buçuk kilometre uzunluğundaki yeni sahil şeridini de dolaştı. Gezi ve yürüyüş bandı olarak planlanan projeyi yaz aylarına kadar tamamlayacaklarını ifade eden Turgut, “Vaadimizi yerine getirdik. Gemlik ile Manastır bölgesini bu harika proje ile bir birine yürüyüş ve sahil şeridi olarak bağladık. Bu bölgelere çeşitli tesisler de yapılacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 12:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan cakir IP: 78.173.175.xxx Tarih : 2.01.2008 22:00:38

sanki bütün işler bitmiş gibi bide kayık haneyi asfaltlıyolar hayret.hacının işi işte akıl sır ermez.