4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Gemlik'te plaj voleybolu heyecanı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bu yıl 13.'sü düzenlenen Epirden Bayanlar Plaj Voleybolu Turnuvası, 5 farklı ülkeden sporcuların katılımıyla başladı.

Gemlik Küçük Kumla Mahallesi'nde düzenlenen bayanlar voleybol turnuvasına Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Acar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Cem Güler ve çok sayıda Gemlikli katıldı. Akşam saatlerinde plajdaki voleybol sahasında düzenlenen turnuvanın ilk maçında Türkiye ile Estonya karşılaştı. 'Herkes, herkesle herkese karşı' olan Epirden sisteminin uygulandığı turnuvanın ikinci maçında ise Polonya ile Romanya karşılaştı.

Turnuvanın ilk 4 gününde 6 takımın yer alacağı bildirilirken, 3 Ağustos tarihinde 4 Türk takımının da etkinliğe katılacağı öğrenildi. Antrenör Hasan Nuri Epirden, yaklaşık 60 sporcunun katılacağı turnuvanın 6. gününe dünya şampiyonu Brezilya milli takımı oyuncuların da katılacağını söyledi.

Dünyava ünlü voleybol oyuncularını Gemlikliler ile buluşturduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Acar, 8 gün sürecek turnuvaya Gemlik halkını davet etti. Bir geleneği devam ettirdiklerini kaydeden Acar, "Küçük Kumla'da 13 yıldır voleybol turnuvası yapılıyordu. Bu geleneği sürdürdük. Gemlikliler sporla dolu günler geçirecek" dedi.
Türk milli takımında yer alan ve gelecek için umut vaat eden Esra Gümüş'ün ise turnuvaya katılacağı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 12:58:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?