3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Gemlik'te toplu nikah töreni

Gemlik Belediyesi'nin düzenlediği toplu nikah töreninde, gelinlik giyen anneler kucaklarındaki bebekleriyle resmen dünyaevine girdi.

Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi'ndeki törende, 8 çift resmen dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı. Maddi durumu iyi olmadığı için resmi nikah ya da düğün yapamayan çiftleri mutlu günlerinde sanatçı Haluk Levent de yalnız bırakmadı.

Çiftlerin nikah şahitliğini CHP milletvekili Abdullah Özer, Bursa İl Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sena Kaleli, CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Nihat Irkörücü ve Sanatçı Haluk Levent yaptı.Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler'in nikahını kıydırdığı çiftlere mikrofon uzatan sanatçı Haluk Levent, yaptığı espirilerle davetlileri güldürdü. Nikah töreninin ardından şahitler, çiftlere evlilik cüzdanlarını teslim etti.

GELİNLİKLİ ANNE ÇOCUĞUNU EMZİRDİ
Pasta kesiminin ardından bazı çiftler mutlu günlerini çocuklarıyla kutladı. Bir yandan nikah memurunu dinleyen, bir yandan da çocuklarıyla ilgilenen gelinlikli anneler, farklı duygular yaşadı. Bu arada bir annenin nikah cüzdanlarını aldıktan sonra acıkan bebeğini emzirmesi dikkat çekti.

Sevdiği kızı kaçıran Selahattin Çakır, hayatının en mutlu gününü yaşadığını söyledi. Çocuğuyla beraber gelinlik ve damatlıkla düğün yapan Eşref Adıgüzel ise, "Maddi imkanımız olmadığından düğün yapamadık. Belediyenin düzünlediği toplu nikah törenine katıldık. Çok mutluyum" dedi.
Nikah töreninin sonunda sanatçı Haluk Levent, seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 15:25:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?